Velhottaren Puoti


Welcome to Velhotteren Puoti

I am SirpaA 40. I am home economics teacher, confectioner and baker. I make handmade products to sell. I'm writing my blog Velhottaren Puoti. I love to make jewelry, cards and everything beautiful. I am always making somethin with my hands. Each piece is made with care.  I sell handmade products like greetingcards and jewelry. Crochet and knitted items and patterns. 

In my shop you will find beautiful cards earrings, necklaces, bracelets, keychains, bookmarks, cards, pincusions, elfs and slippers.
In my webshop Velhottaren Puoti shop

We accept in my shop credit cards and debit cards.
 
I package every product in beautiful and light recycle material package. I use good quality materials.


Tervetuloa Velhottaren Puotiin

Olen SirpaA, 40 vuotias taitava ja taiteellinen Leipuri-Kondiittori, Restonomi ja Kasvatustieteen maisteri Mikkelistä. Olen monipuolinen ja työteliäs käsityöläinen Pidän blogia ja puotia. Olen askarrellut ja tehnyt käsitöitä vuosien ajan.  


Aloitin tämän blogin ja kaupan esitelläkseni omia kädentaitoja ja myydäkseni omia tuotteitani. Teen käsilläni aina jotakin. Pidän erityisesti korttien ja korujen tekemisestä. Kaupassani on myynnissä kauniita kortteja korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja, avainkoruja, avaimenperiä, kirjanmerkkejä, neulatyynyjä ja tossuja. Myyn myös askeleittain eteneviä ohjeita virkattaviin ja kudottaviin projekteihin.

Kun haluat antaa kortin, joka huomataan, muistetaan, laitetaan talteen ja katsotaan vielä vuosien päästäkin. Kortteja löytyy joka tilanteeseen ja teen myös tilauksesta. Tilauskorteissa ensimmäinen kortti 10€, mikä sisältää suunnittelun ja raaka-aineiden hankinnan. Loput samanlaiset kortit normaali hinnoittelun mukaan. 

Korttini ovat yksilöllisiä tai osa pientä erää. Teen myös suurempia eriä esim. 20-100 kpl joulukortteja. Kortit sisältävät aina oikean kokoisen kirjekuoren ja yksittäiset kortit on pakattu läpinäkyviin pakkauksiin. Näin kortit säilyvät siistinä vaikka ostaisit koko vuoden kortit kerralla. Usean samanlaisen kortin tilauksissa pakkaan kortit tiiviimmin. 

Korut ja muut tuotteet suunnittelen ja toteutan itse laadukkaista ja aidoista materiaaleista. Teen myös tilauksesta. 

Toiminta on vielä hyvin pientä, joten käytössäni ei ole Y-tunnusta.

Verkkokaupassani Velhottaren Puoti shop

Pakkaan jokaisen tuotteen kauniiseen ja kevyen kierrätysmateriaali pakkaukseen. Käytän laadukkaita materiaaleja.

 
Käytössä luottokortit jadebit kortit..

Blogissa on paljon tuotteita myynnissä. Hinnat löytyvät tuotteen kuvan alta ja toimitusehdot tilaus-ja toimitusehdot kohdasta. Myydyt tuotteet erottuvat yliviivatusta hinnasta. Poikkeuksena meikkilaukut, joissa ei ole jokaisesta eri tuotteesta kuvaa.

Blogista voi ostaa yhteystietolomakkeella tai sähköpostilla. Ilmoittamalla tuotteen nimen ja tuotenumeron (kuvassa). Kopioi tuotteen kuva viestiin. Omat yhteystiedot lähetystä varten. Ilmoitan tilausvahvistuksessa tilinumeron. Tuotteet lähetetään kun maksu näkyy tilillä. 

Suomesta tilaus onnistuu myös tilisiirrolla.
Ota yhteyttä sähköpostilla mikäli kysyttävää velhottarenpuoti@elisanet.fi.

Tutustu myös toiseen blogiini www.kakkuvelhottarenpuoti.fi.