tiistai 6. maaliskuuta 2018

Sleeves for baby or toddler pdf / Hihat tai hihatin ohje vauvalle tai taaperolle pdf

This instruction is for warming sleeves for baby or toddler. This patter was created because my niece was always feeling too warm in a sweater, but her arms were still cold without one. Sleeves are easy to put on and take off. Sleeves can be used on to off shirt or without one. The yarn is so soft and smooth that it won’t itch. The pattern is flexible but still stays on the arm well. The length and size can be easily changed.

In finnish and english. Step by step instructions. Good and tested. You can downlad the digital instruction from the email after payment.
The instructions are for customers own use only. Customers don’t have the right to give out or copy the instructions to anyone else, or post it to internet.

Also sold in Ravelry (direct download).
Ohje hihattimeen vauvalle tai taaperolle. Kehitin ohjeen, koska siskontytölläni oli aina kuuma kokonaisessa villatakissa, mutta silti kylmät käsivarret ilman. Nämä on helppo laittaa käsivarsiin joko paidan päälle tai suoraan paljaalle iholle. Ohjeessa käytetty lanka on niin sileää ja pehmeää, että ei kutita herkkiä käsivarsia. Hihattimet on myös helppo pitää mukana varalta, jos tulee vilu ja riisua taas, jos tulee kuuma. Neulekuvio on sellainen, että joustaa hyvin eri-ikäisen käden koolle ja pysyy kuitenkin hyvin paikallaan. Pituutta säätämällä voidaan huomioida lapsen käden pituus. Hihatin on myös helppo tehdä suuremmaksi lisäämällä silmukoita.

Testattu ohje suomeksi ja englanniksi. Vaiheittain etenevät selkeät ohjeet. Ohje toimitetaan sähköpostilla maksun jälkeen.
Ohjeet ovat vain asiakkaiden omaan käyttöön. Asiakkaat eivät saa kopioida tai jakaa ohjetta muille tai julkaista sitä internetissä.

Myynnissä myös Ravelryssa (heti ladattavissa).
 5€ / pdf ohje
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti