perjantai 1. heinäkuuta 2016

Velhottaren Puoti

Tervetuloa Velhottaren Puotiin

Olen SirpaA, 37 vuotias taitava ja taiteellinen Leipuri-Kondiittori, Restonomi ja Kasvatustieteen maisteri Mikkelistä. Olen monipuolinen ja työteliäs käsityöläinen Aloittelen käsillätekemisen blogia ja puotia. Olen askarrellut ja tehnyt käsitöitä vuosien ajan.  


Aloitin tämän blogin ja kaupan myydäkseni omia tuotteitani. Teen käsilläni aina jotakin. Pidän erityisesti korttien ja korujen tekemisestä. Kaupassani on myynnissä kauniita kortteja korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja, avainkoruja, avaimenperiä, kirjanmerkkejä, neulatyynyjä ja tossuja. Myyn myös askeleittain eteneviä ohjeita virkattaviin ja kudottaviin projekteihin.

Kun haluat antaa kortin, joka huomataan, muistetaan, laitetaan talteen ja katsotaan vielä vuosien päästäkin. Kortteja löytyy joka tilanteeseen ja teen myös tilauksesta. Tilauskorteissa ensimmäinen kortti 10€, mikä sisältää suunnittelun ja raaka-aineiden hankinnan. Loput samanlaiset kortit normaali hinnoittelun mukaan. Korttini ovat yksilöllisiä tai osa pientä erää. Teen myös suurempia eriä esim. 20-100 kpl joulukortteja. Kortit sisältävät aina oikean kokoisen kirjekuoren ja yksittäiset kortit on pakattu läpinäkyviin pakkauksiin. Näin kortit säilyvät siistinä vaikka ostaisit koko vuoden kortit kerralla. Usean samanlaisen kortin tilauksissa pakkaan kortit tiiviimmin. 

Korut ja muut tuotteet suunnittelen ja toteutan itse laadukkaista ja aidoista materiaaleista. Teen myös tilauksesta. 

Blogissa on paljon tuotteita myynnissä. Hinnat löytyvät tuotteen kuvan alta ja toimitusehdot tilaus-ja toimitusehdot kohdasta. Myydyt tuotteet erottuvat yliviivatusta hinnasta. 

www.etsy.com/shop/Velhottaren Puoti

Pakkaan jokaisen tuotteen kauniiseen ja kevyeen kierrätysmateriaali pakkaukseen. Käytän laadukkaita materiaaleja.

 
Käytössä etsyssä luottokortit, debit kortit ja etsy lahjakortit.

Suomesta tilaus onnistuu myös tilisiirrolla.
Ota yhteyttä sähköpostilla mikäli kysyttävää velhottarenpuoti@elisanet.fi.


Tutustu myös toiseen blogiini kakkuvelhottarenpuoti.fi.

I am SirpaA 37. I am home economics teacher, confectioner and baker. I make handmade products to sell. I'm starting my blog Velhottaren Puoti. I love to make jewelry, cards and everything beautiful. I am always making somethin with my hands. Each piece is made with care.  I sell handmade products like greetingcards and jewelry. Crochet and knitted items and patterns. 


In my shop you will find beautiful cards earrings, necklaces, bracelets, keychains, bookmarks, cards, pincusions, elfs and slippers. www.etsy.com/shop/Velhottaren Puoti

I package every product in beautiful and light recycle material package. I use good quality materials.


Handmade products: cards, earings, pracelets, neclaces, elfs, bookmarks, wool socks, slippers, keychains. I also sell step by step instructions and batterns to crochet and knitted items and projects.

We accept in Etsy credit cards, debit cards and Etsy gift cards.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti